joi, octombrie 7

CONCERT RIFF- 40th Anniversary Tour


9 Octombrie, Palatul National al Copiilor, Ora 19:00

Bilete in vanzare




RIFF – Nerostitele Cuvinte



1970-2010, 40th Anniversary Tour
Sâmbătă 9 octombrie 2010, ora 19.00, grupul RIFF va susţine un concert-eveniment de excepţie la Bucureşti, în sala Palatului Naţional al Copiilor.


40 de ani pe scena muzicii rock româneşti, 10 albume muzicale editate, peste 3 500 de concerte în ţară şi în Europa, piese care au încântat publicul: Ana-Maria, În loc de bun rămas, Regele şoselei, Doi străini, A trecut vara, Un joc a fost, Primii paşi, Povestea lor, Cercul vieţii ... Acesta este grupul RIFF, unul dintre cele mai longevive şi autentice din rockul românesc, apreciat de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică şi show-ul electrizant.

Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă şi suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale. Pentru a marca cele patru decenii de activitate, grupul a organizat turneul aniversar RIFF – Nerostitele Cuvinte.

Pret Bilete:

Categoria I - 45 RON - in sala
Categoria II - 35 RON - in loja

Bilete disponibile la casa de bilete VREAUBILET.ro din Unirea Shopping Center, et.2, corp central, in fata intrarii in aripa Calarasi, casa de bilete VREAUBILET.ro din cadrul galeriei comerciale Carrefour Baneasa, Pasajul Universitatii - Agentia Trident Touring, online prin www.vreaubilet.ro, si prin curierat cu plata la livrare.

Vreau bilet 

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire