joi, noiembrie 4

Concertul HURTS amanat!


Concertul HURTS se amana pentru 7 aprilie 2011, anunta organizatorii evenimentului.

Cea mai in voga trupa noua britanica, HURTS trebuia sa concerteze pe 11 noiembrie 2010 la clubul bucurestean The Silver Church, dar se pare ca programul trupei a suferit modificari de ultima ora.Iata ce ne anunta comunicatul:
“Constienti de interesul pe care concertul lor l-a generat in randul unui public din ce in ce mai numeros (biletele s-au epuizat cu 2 saptamani inainte de concert), Theo si Adam promit ca prima lor intalnire cu fanii din Romania va merita asteptarea. Un anunt oficial al formatiei va fi postat pe site-ul HURTS, www.informationhurts.com.


Biletele achizitionate pentru concertul din 11 noiembrie raman valabile si pentru concertul din 7 aprilie. Cei care doresc returnarea biletelor pot face acest lucru exclusiv la punctele de vanzare de unde acestea au fost achizitionate pentru biletele cumparate offline. Pentru biletele cumparate online, cei care doresc returnarea biletelor sunt rugati sa trimita detaliile comenzilor pe adresele contact@eventim.ro pentru biletele cumparate de pe site-ul eventim.ro sau contact@easytickets.ro pentru biletele cumparate de pe site-ul easytickets.ro. Returnarea biletelor se poate face in intervalul 4 – 30 noiembrie 2010."


Musichat.ro

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire