luni, octombrie 4

Un preambul pt deseara

Stagiunea muzical - camerală de la Palatul Mogoşoaia se incheie pe 17 octombrie

Cea de-a doua editie a stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti" se incheie duminica 17 octombrie 2010, cu un recital eveniment. Incepand cu ora 17.00 in sala Scoartelor din Palatul Mogosoaia vor rasuna doua opusuri de Frederic Chopin mai putin prezente pe scenele noastre de concert: Marele duo concertant pentru violoncel si pian in Mi major pe teme din opera "Robert le Diable" de Giacomo Meyerbeer si Trio-ul cu pian op.8 in sol minor.

Protagonisti recitalului vor fi: violoncelista Mariana Amarinei Oteleanu - solist instrumentist al Orchestrelor Radio, pianista Diana Spanu si violonistul Liviu Scripcaru, care astfel revine pe o scena romanesca, in prezent fiind concert maestru al Orchestrei Metropolitane din Lisabona.

Intrarea publicului este libera. Pentru concertele de la Palatul Mogosoaia, organizate de Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, optional, se va asigura transport de la Piata Chibrit, statia de metrou 1 mai, pretul unei calatorii dus-intors fiind de 7 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.

Anul 2010 a fost declarat de UNESCO "Anul Fryderyk Chopin". Peste tot in lume se organizeraza evenimente prin care se aduce un omagiu celebrului compozitor de la nasterea caruia se implinesc 200 de ani.

Hotnews.ro

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire