sâmbătă, octombrie 30

Gabriel Cotabita - Ce mai faci?


Miercuri, 3 Noiembrie 2010, ora 19:00
Sala Palatului Bucuresti






Muzica din 1986 pana in 2010

Spectacol BEST OF GABRIEL COTABITA


S-a autodenuntat ca fiind o fiinta contradictorie care isi gaseste starea de exuberanta doar pe scena. Iar starea de fericire de pe scena si-a indentificat-o mai rar in viata sa de artist liber profesionist. Asta nu inseamna neaparat ca trecerea anilor a fost guvernata de nefericire. Si-a impus o stacheta ridicata si tocmai de aceea a fost incercat de mai multe ori de o stare de nemultumire. Dupa 15 ani, Gabriel Cotabita va simti din nou starea de fericire de a fi pe scena Salii Palatului. La 3 noiembrie, se va prezenta in fata publicului cu tot ceea ce a realizat mai bun in 24 de ani de cariera.


In 1986 debuteaza ca solist independent pe scena Festivalului de la Mamaia. Piesa interpretata de Gabriel Cotabita in concursul de creatie, "Chemarea pamantului", nu a castigat nici un premiu. Insa el a castigat publicul. A fost chemat in scena de patru ori!
“Muzica <> nu am cantat niciodata. Am crescut cu romante si cantonete in casa. Pot sa spun ca am trecut prin toate genurile. Cred ca cel mai bine m-ar caracteriza genul pop-rock", declara in cunostinta de cauza artistul.

A fost activist... in sase trupe - Redivivus, Fapt Divers, Holograf, Vodevil si VH2 – (unde inca mai figureaza). “Imaginea lui nu a fost creata de mass-media, ci si-a format-o singur pe scena, in turnee", se scria in anii '80 in saptamanalul Ecran Magazin. Acest adevar este perfect valabil si in zilele noastre, Gabriel Cotabita fiind perceput in continuare ca un interpret profesionist ce a stiut intotdeauna sa-si respecte meseria.


Pentru spectacolul de la Sala Palatului din 3 noiembrie, slagarele “Prima iubire si ultima", “Te rog, domnisoara, nu pleca", “Un simplu trecator", “Raiul e pe pamant", “Noapte albastra", “Ave Maria", “Prizonier", “Balada timidului", “Cat de mult poti gresi", “Cantecul somerului" au fost reorchestrare de Andrei Tudor, Ionel Tudor si Walter Dionisie.

“Fiecare zi fara tine", “Trece vremea", “Mai stai"... cu VH2. Bineinteles ca nu va lipsi trupa de care Gabriel Cotabita si-a legat destinul muzical acum 8 ani.

Va asteptam miercuri, 3 noiembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00, la “Muzica din 1986 pana astazi", un spectacol Best of Gabriel Cotabita.

Bilete.ro 

Etichete:

5 comentarii:

La 30 octombrie 2010 la 22:08 , Anonymous satirikon a spus...

Lool :))
Nenea asta inca mai canta?

 
La 31 octombrie 2010 la 07:15 , Blogger Roxana Trandafir a spus...

Cred ca s-a facut dirijor,pentru corul de prospaturi cu care se insoteste. ;))

 
La 31 octombrie 2010 la 10:53 , Anonymous satirikon a spus...

Artistii care nu prea mai apar pe la TV sa stii ca isi umplu destul de bine buzunarele pentru ca au f multe concerte in orasele de provincie unde lumea, care nu prea a vazut vedete, e foarte impresionata de ei.
Iti spun din proprie experienta. Vin dintr-un oras mai mic si la fiecare astfel de concert Piata Centrala sau Salile de spectacole erau full

 
La 31 octombrie 2010 la 12:23 , Blogger Roxana Trandafir a spus...

Aici.intr-un mic oras ardelean.tot vin si rasufla cei de la Directia 5,ba cei de la Holograf-pentru ale caror prestatii eu nu mi-as deranja nici un fir de par- ca sa plece in aplauze si cu buzunarul doldora,dar nu inainte de a infierbanta gloata tipand din rarunchi "ne vom intoarce!"

 
La 31 octombrie 2010 la 14:19 , Anonymous satirikon a spus...

Se vor intoarce ca stiu ca plebea plateste bine sa le vada figurile schimonosite si muzica proasta :))

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire